Η συνειδητοποίηση της μετριότητας


Είναι κάποιες φορές που κοιτώντας φωτογραφίες κάποιων φωτογράφων πραγματικά χαίρομαι τόσο πολύ γιατί πέρα από την ομορφιά του να ανακαλύπτω κάτι πολύ όμορφο με κάνουν να συνειδητοποιώ την δική μου φωτογραφική μετριότητα ,κάτι που κάποιες φορές μπορεί να αποδειχθεί αρκετά δημιουργικό στο να προχωρήσει κάποιος ένα σκαλί παραπάνω. Είμαι πραγματικά ευγνώμων λοιπόν σε κάποιους ανθρώπους που μέσα από την δουλειά τους με κάνουν να προσπαθώ να δω τον κόσμο διαφορετικά και αυτό νιώθω την ανάγκη να το αναφέρω εδώ...

4 comments:

Anonymous said...

Κι εγώ μέτριος είμαι αλλά τα τελειώνω τουλάχιστον τα φιλμάκια μου, mr. Για πιάσε τώρα δουλειά να τελειώσεις κείνο το μισό κι αραχνιασμένο που έμαθα ότι σαδίζεις τόσο καιρό .. :D

Keep walking.

Georges Lab said...

Xμμμ,από ότι αρχίζω να καταλαβαίνω γνωστέ άγνωστε έχεις σοβαρές πηγές γιατί γνωρίζεις κρίσιμα μυστικά...όσο για το αν είμαστε μέτριοι ,νομίζω ότι είμαστε λίγο πιο κάτω από αυτό...keep walking too.

Anonymous said...

Καλησπέρα φίλε,όμορφη η φωτογραφία σου.Πρέπει να είναι απ'τους αγώνες Moto cross στο Κίατο πριν 3 χρόνια .Είμουν και εγώ τότε και σε θυμάμαι.Καλή συνέχεια.

Georges Lab said...

Ναι από εκεί είναι η φωτογραφία , ευχαριστώ για το σχόλιο, κατάλαβα ποιος είσαι και περιμένω και άλλα σχόλια σου,Να σαι καλά και θα τα πούμε.