Οι μεγάλοι φωτογράφοι του Magnum

Πριν κάποιες ημέρες αγόρασα το πρώτο τεύχος (αφιερωμένο στον Ηenri Cartier -Bresson ενός εκ των ιδρυτών του Μagnum Photos)της συλλογής των "Μεγάλων Φωτογράφων του Μagnum" που κυκλοφορεί στα περίπτερα από την Hachette.
Για τα 3 ευρώ που κοστίζει το πρώτο τεύχος νομίζω πως αξίζει κανείς να το αγοράσει .Η ποιότητα εκτύπωσης των φωτογραφιών είναι για τα δεδομένα της έκδοσης σχετικά καλή το ίδιο και η όλη παρουσίαση. Σκεφτείτε ότι με 2,99 ευρώ δεν παίρνεις ούτε έναν καφέ πια...βέβαια κάποια πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα όπως ίσως και η επιλογή των φωτογραφιών πιο "ψαγμένη" πχ η μεγάλη φωτογραφία του Βresson που συνοδεύει την όλη έκδοση δεν είναι και από τις καλύτερες του για εμένα αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα.
Το επόμενο τεύχος -μονογραφία θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 27 Mαρτίου νομίζω και θα είναι αφιερωμένο στον Philippe Halsman με κόστος 8,99 euros.
------------------------
"Ο χρόνος τρέχει και ρέει και μόνο ο θάνατός μας κατορθώνει να τον συλλάβει .Η φωτογραφία είναι μια λεπίδα γκιλοτίνας που συλλαμβάνει στην αιωνιότητα τη στιγμή που την θάμπωσε."
H.C. Bresson

2 comments:

Άντζελα said...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΗΝ Ε-ΜΑΙΛ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

Georges Lab said...

Ok έγινε...